Dubrovnik

efter en lang bussfard med ett kortare stopp i bosnien hamnade vi i linns favoritstad. charlotte blev ocksa forundrad over hur fin den var :)
har hittade vi boende centralt hos en gammal dam och efter lite forfestande tog vi oss till linn och annas favoritbar nr 1, namligen mirage dar just drinken mirage fortardes. mmmmm!

 

sen stack vi till piren en svang men med brist pa folk kopte vi en ol och drog vidare. traffade casanova nr 1 och konverserade lite med honom. sen stack vi till fresh dar vi traffade hans vanner.
hela ganget var irlandare och vi trivdes valdigt bra! forkrokade lite till pa baren sen stack vi vidare till nattklubben fuego dar annu mer alkohol fortardes. det var en jattetrevlig kvall trots musiken som ingen av oss kunde uppskatta till hundra procent. dansade och pussades mycket. ni kan sjalv gissa vem som gjorde vad :)
natten blev lang och vi kom inte i sang forran langt efter att solen gatt upp!
ikvall ska vi traffa dem igen och imorgon bar det av till montenegro!



dags att sova, det kan vi lova!

Kommentarer
Postat av: Johanna

LOTTA! haha Vad glad jag är över att hitta dig här! Ni verkar ha det toppen (avundas er lite ska jag erkänna). För ni fick sitta där med en bunt livs levande irländare! Wuaaahh You know I'm kind of weak by the thought of them ;)



Många slibbiga kramar i sommarhettan till dig, den stora ettan =D

2008-08-05 @ 19:44:22
URL: http://roundthecorner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0