Hvar - en fortsattning

har kommer uppdateringarna om de sista dagarna pa HVVVVVVVAAAAAAARRRRRRR..

Fredagen inleddes med ett besok av var nu trogna kompanjon Theo. Dessutom hade han redan pa flyget lyckats ragga upp en nyfunnen van, och vi kom att introduceras for Filip. Vi chillade pa stranden och pa kvallen gick vi ut. Vi valde denna kvallen att testa natt nytt utover Sidro (baren vi hangt pa med engelskmannen) och lyckades ta oss enda till stallet brevid. Har spelades blandad musik, tom lite rock. Vi trivdes valdigt bra, trots alla sliskiga italienare (OMG de ar verkligen overallt!).

       



Lordagen startades med en liten aterstallare


sedan gick vi ut pa aventyr!
tanken var att vi bara skulle till stranden, men nar vi vall var pa vag fick vi (eg Linn) en snilleblixt.. Varfor inte ga in pa det lyxigaste hotellet pa Hvar? Dar var grindar och man behovde kort for att komma in, men vi hade timing (Timing is Everything!) och kom in anda.. Sa dar var vi pa hotellet, overlyckliga och tog plats i superskona solstolar, lanade hotellets handdukar, simmade i den sjukt lyxiga poolen och drack drinkar i vattnet. Det har maste varit paradiset!

       

       



nar vi legat i skuggan alldeles for lange borjade magen kurra. sa det var bara att ga hem och ata var underbara pasta! vi lever pa pasta + ketchup, pasta + tomatsas och pasta + fiskpinnar! saaknar riktig mat!
pa kvallen blev det party!
forfestade lite ute bland klipporna och darefter gick vi till carpe diem. vi hade egentligen bara tankt ga in om men vi fastnade bland bratsen och blev dar hela kvallen!
ni kanske undrar var tusan theo har tagit vagen. trakig som han ar ;) sa gick gamla gubben och la sig tidigt (det finns ju en dag imorgon?) men vi hade sjukt kul anda! :D








Kommentarer
Postat av: Anna

åh sicka underbara bilder tjejer!!!!!!!!!!

2008-08-19 @ 10:43:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0